На Львівщині правоохоронці перекрили канал незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон

29 Березня 2024, 14:27
Правоохоронці перекрили канал незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон
Правоохоронці перекрили канал незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон

Правоохоронці на Львівщині затримали чоловіка, що вносив дані військовозобов’язаних чоловіків до інформаційної системи, що давало їм право виїхати за межі України.

 Про це 29 березня повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

Львів’янина віком 29 років, який організовував для чоловіків призовного віку незаконний перетин кордону, викрили правоохоронці.
Встановлено, що підозрюваний незаконно вносив дані військовозобов’язаних чоловіків до однієї з інформаційних систем, що давало їм право виїхати за межі України в умовах воєнного стану.
Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання у зловмисника виявили та вилучили комп’ютерну техніку й інші речові докази, що підтверджують його причетність до організації незаконного переправлення осіб через кордон України.
Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Досудове розслідування триває.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024