На Львівщині відзначили переможців обласної дитячої мистецької премії «Талановита Львівщина»

27 Жовтня 2023, 18:39
Обласна дитяча мистецька премія «Талановита Львівщина» 260
Обласна дитяча мистецька премія «Талановита Львівщина»

Лауреатів з різних куточків Львівщини нагородили Обласною дитячою мистецькою премією «Талановита Львівщина». Це чотири колективи та 14 учнів з мистецьких шкіл.

Про це повідомили в Львівській ОВА.

Премієм нагороджують учнівм мистецьких навчальних закладів та учасників дитячих творчих колективів мистецьких шкіл Львівської області за високі досягнення у мистецькій майстерності, перемогу у міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах. Також відзнакою «Викладач року» та грошовою винагородою відзначають керівників колективів і викладачів, учні яких стали лауреатами обласної дитячої мистецької премії.

Оброшине, Рава-Руська, Миколаїв, Стрий, Радехів, Лисятичі, Трускавець, Львів – такою є географія цьогорічних лауреатів обласної дитячої мистецької премії. У нагородженні взяв участь начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Він наголосив, що саме важкі часи формують сильних людей.

«Важкі часи формують сильних людей. Наші діти своїми усмішками, успіхами у навчанні та позашкіллі доводять це щодня. Дякую наставникам, вчителям і батькам за виховання й постійну підтримку цих талантів. Вдячність дітям за відданість улюбленій справі. Ви маєте унікальні вміння. Бережіть та розвивайте їх.», – зазначив очільник області.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024