На Львівщині затримали ще одного організатора втечі чоловіків за кордон

19 Вересня 2023, 17:39
На Львівщині затримали ще одного організатора втечі чоловіків за кордон 235
На Львівщині затримали ще одного організатора втечі чоловіків за кордон

Поліцейські Львівщини викрили ще одного підозрюваного, 40-річного мешканця міста Новояворівськ, у сприянні незаконному переправленню за кордон військовозобов’язаних.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

Встановлено, що разом із спільником підозрюваний виготовляв фіктивні документи, які дозволяли чоловікам призовного віку перетнути державний кордон України як багатодітним батькам. Свої послуги зловмисник оцінював у 5 тисяч доларів США.
«18 вересня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.», – йдеться в повідомленні.
Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024