В Моршинській громаді проходить Сімейний фестиваль. Фоторепортаж

26 Серпня 2023, 17:55
В міському парку Моршина проходить сімейний фестиваль 937
В міському парку Моршина проходить сімейний фестиваль

В Моршині проходить «Сімейний фестиваль» – пізнавальний захід для дітей та батьків. 

Експерименти з фізики та хімії для дітей, консультації з виховання – для батьків, все це відбувається в амфітеатрі міського парку Моршина, повідомляє Район.Моршин.

У межах фестивалю діють різноманітні локації: острівці фізики, хімії, роботів, моделювання, де дітей знайомлять з різними науковими цікавинками.

Організатори Фестивалю: Благодійний Фонд «Рідні», Tech StartUp School у партнерстві з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і народу Японії.

Малюки можуть досліджувати магніти та навчитись користуватись вольтметром, дослідити світ кристалів, побачити в дії акустичні резонатори Гельмгольца, дізнатися більше про транзистори та діоди, а також – про електровелосипеди,  дізнатися як керувати та програмувати роботів, будувати маршрут та оминати перешкоди, побачити справжній бій роботів у лабіринтів, ознайомитись з молекулярною кухнею, приготувати ікру з білку, дізнатися принцип 3D-принтера та надрукувати на пам’ять виріб-сувенір.

Окрім цього, під час фестивалю для дітлахів проводять цікаві ігри, творчі майстерні та майстер-класи. Для батьків, тут є можливість проконсультуватися із психологами, медичними працівниками, педагогами, а також дізнатись більше про усиновлення та інші сімейні форми виховання. 

На закінчення фестивалю на всіх очікує розіграш цікавих призів.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024