Літній відпочинок для дітей з Охтирки організували в Моршині

03 Серпня 2023, 18:54
До Моршина на відпочинок приїхали 18 обдарованих та талановитих дітей з Охтирки 597
До Моршина на відпочинок приїхали 18 обдарованих та талановитих дітей з Охтирки

До Моршина на відпочинок приїхали обдаровані та талановиті діти з міста–героя Охтирки. Відпочинок триватиме до 14 серпня.

Про це повідомили в Моршинській міській раді.

Організатори обіцяють цікаве та змістовне дозвілля, оздоровлення. Програма передбачає екскурсії до найцікавіших місць Моршинської громади, заняття спортом та ігри на свіжому повітрі, а також культурні заходи та майстер-класи.
«Це будуть чудові дні, коли діти просто зможуть побути дітьми, насолодитися дитинством і безтурботністю, побачити світ, знайти нових друзів. Подарувати дітям щастя, коли навколо вирує війна, літають ворожі ракети і руйнують усе на своєму шляху – наш обов’язок!», – йдеться в повідомленні.
Одним з перших місць, яке вже встигли побачити діти – музей-садиба Степана Бандери в селі Воля-Задеревацька. Туристи взяли участь у інтерактивній екскурсії музеєм та дізнались чимало нових фактів про життєвий шлях провідника ОУН, про його батьків, братів і сестер, побачили та змогли доторкнутись до цікавих і унікальних експонатів музею-садиби.
«Героїчна постать Степана Бандери відіграє важливу роль у контексті національно-патріотичного виховання молоді та історії українського визвольного руху. Це є особливо актуальним фактом у теперішньому прагненні до перемоги. Бо хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани.», – зазначила гід музею пані Марія Бахур.


 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024