В Моршині відбулася Спартакіада серед людей з інвалідністю

20 Липня 2023, 19:00
В Моршині відбулася Спартакіада серед людей з інвалідністю 466
В Моршині відбулася Спартакіада серед людей з інвалідністю

На спортивному майданчику Моршинського ліцею імені Константина Малецького відбулась щорічна 24-та спартакіада Моршинського товариства осіб з інвалідністю.

Учасниками Спартакіади були члени Моршинського товариства осіб з інвалідністю. Захід розпочався з виконання Державного Гімну та хвилини мовчання в пам'ять загиблих за волю України. 

«Останні роки у зв'язку з пандемією і початком повномасштабного вторгнення рф, ми дещо відклали нашу спортивну діяльність, але я маю віру в те, що ми все здолаємо. Ми сильні духом, ми віримо в наших захисників і в нашу перемогу, і вже незабаром знову будемо виборювати першість в змаганнях обласного і всеукраїнського рівнів. Наші маленькі перемоги доводять, що ми, люди з інвалідністю – сильні духом, готові до боротьби і якщо в державі є такі люди – то наша держава непереможна», – заявила голова Моршинського міського товариства осіб з інвалідністю Зіновія Кецик.

До присутніх з вітальним словом звернувся секретар Моршинської міської ради Микола Воєвода, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Голобин Роксолана, начальник управління соціально-гуманітарної політики Моршинської міської ради Тетяна Левкович.

Перед стартом змагань координаторка проєкту «Активні парки - локації здорової України» Моршинської територіальної громади Ольга Соколик, провела руханку для учасників спартакіади. Упродовж кількох годин спортсмени змагалися у таких видах спорту: настільний теніс, змагання з дартсу, шахів, шашок, легкоатлетичного бігу, настільного тенісу, а також бадмінтону та боулінгу. Кожен учасник за бажанням міг позмагатися у всіх видах спорту.

Змагання які розпочались на спортивному майданчику Моршинського ліцею, через погіршення погодних умов, продовжили в спортивному залі школи. По закінченню Спартакіади у кожному виді змагань визначили переможців та призерів, їх нагородили грамотами. 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024