День героїв в Моршинській громаді. Фоторепортаж

23 Травня 2023, 21:56
меморіал Тараса Бруса 414
меморіал Тараса Бруса
В Україні 23 травня відзначають День Героїв. В Моршинській громаді вшановували Героїв пам'ятними заходами та покладанням квітів.
Про це повідомляє Район.Моршин.
В громаді до Дня Героїв поклали квіти до пам’ятних знаків Борцям за волю України, пантеону Героїв Небесної Сотні, пам’ятника Степану Бандері, Зеновію Красівському, меморіалу Тараса Бруса та меморіального комплексу Українським Січовим Стрільцям.
Заходи відбулися за участю міського голови Руслана Ільницького, працівників міської ради, духовенства та громадськості.
«Сьогодні ми вшановуємо всіх героїв, які в різний історичний час, взяли до рук зброю і боролися з нашими ворогами, поклавши за це, на вівтар свободи та незалежності України, найдорожче– своє життя. Свято Героїв – це свято величі духу українських вояків, борців за волю України які в боротьбі з ворогами залишилися нескоренеми. Свіжі рани найбільше болять, тому сьогодні більшість заходів в нашій громаді присвячені новітнім героям російсько-української війни 21 століття.», – підкреслив Моршинський міський голова, Руслан Ільницький.

Цього дня, на шкільних подвір’ях навчальних закладів Моршинської громади відкрили та освятили пам’ятні дошки загиблим воїнам, учням цих шкіл. Бурію Михайлу-Юрію та Борису Ярославу у селі Баня Лисовицька, а в Моршинській школі - Анатолію Фалачу та Константину Малецькому. 
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024