В Моршині пройшов благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ. Фоторепортаж

15 Травня 2023, 18:39
Збірна Моршинської громади зіграла товариський благодійний матч із збірною курсантів та офіцерів військового інституту 1000
Збірна Моршинської громади зіграла товариський благодійний матч із збірною курсантів та офіцерів військового інституту

У суботу, 13 травня, на міському стадіоні «Медик» відбувся товариський футбольний матч між збірною Моршинської територіальної громади та збірною курсантів та офіцерів військового інституту танкових військ міста Харків – ФК «Булат».

Про це повідомляє Район.Моршин.

Футбольний поєдинок між збірними був благодійним. Метою організаторів поєдинку було зібрати кошти на необхідну для військових інтерактивну дошку для координації роботи танкових екіпажів.

Розпочалася товариська зустріч з хвилини мовчання за тих хто віддав своє життя за незалежність і волю України.

Поєдинок розпочався з благословення настоятелів Моршинських церков. Гімн України перед благодійним матчем виконав Заслужений артист України – Ростислав Кушина

Начальник Військового інституту танкових військ НТУ Харківський ПІ, бригадний генерал Олександр Серпухов, подякував всім організаторам матчу, та від імені командування інституту вручив подяки керівництву громади та ФК«Скала», за допомогу і підтримку збройних сил. Військові теж не залишились без подарунків та сувенірів.

«Дякуємо вам за ваш патріотизм. Ми відчуваємо вашу допомогу і підтримку, ви надаєте нам впевненості у завтрашньому дні, сил і наснаги у боротьбі за нашу рідну землю. Усі ці військові які стоять сьогодні перед вами, стояли на обороні Харкова з перших днів, обороняли в броні, в окопах, і виконали свої завдання... Не залежно від результату сьогоднішньої зустрічі, я переконаний, що у нас попереду спільна велика перемога.», – зазначив бригадний генерал Олександр Серпухов.

Матч завешився післяматчевими пенальті. У підсумку рахунок 3:2 на користь моршинців. Зібрані кошти під час матчу передані на потреби ЗСУ.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024