Війни виграють люди: на Львівщині військову присягу склали сотні захисників і захисниць

23 Лютого 2023, 14:20
військова присяга 2702
військова присяга

Сьогодні, 23 лютого, на Львівщині відбулись урочистості з нагоди складання військової присяги на вірність Українському народові.

Про це повідомляє Район.Моршин

Військову присягу склали декілька сотень осіб – військовослужбовці стрілецького батальйону та стрілецької бригади. Усі вони з різних куточків Львівщини.

«Хочу сказати вам слова подяки. Ви – вже герої тим, що прийшли сьогодні в ЗСУ віддати свій військовий обов’язок. Ви не побоялись повісток, не переховувались, прийшли добровільно. Ми, своєю чергою, будемо робити все, що буде залежати від нас, щоб ви не мали ні в чому жодної потреби. Бажаю вам повернутись з перемогою у  такій ж кількості», - зазначив начальник Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Тіщенко.

«Присяга українського воїна - велика честь. Війни виграють люди і на нашу долю сьогодні випав шанс позбутись лютого ворога. Без сумніву, зброя, авіація мають важливе значення, але без українського воїна перемоги не буде. Дякую вам величезне за те, що ви в строю, дякую за відданість, сміливість, мужність, боротьбу, за те, що бороните рідний край, рідні домівки, українську мову, пісню та культуру. Ми – непереможні, поки є люди, які готові взяти зброю до рук і захищати все, що нам дороге. Слава Україні», - звернувся до присутніх начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024