iPhone 14 – що відомо про вартість майбутніх новинок Apple

07 Вересня 2022, 16:00
iPhone 14 – що відомо про вартість майбутніх новинок Apple 950
iPhone 14 – що відомо про вартість майбутніх новинок Apple

Найвідданіші фанати бренду з Купертино з нетерпінням очікують на презентацію нової серії преміальних смартфонів iPhone 14, котрі, на думку багатьох, стане справжнім хітом. Хоча зараз інформація, яка б розкривала технічні сторони гаджета, досить скупа і базується лише на декотрих інсайдах, наявних даних більш-менш достатньо, щоб увити собі яким саме буде смартфон.

Особливо цікавить користувачів «яблучних» телефонів вартість прийдешніх iPhone 14,  iphone 14 pro та Pro Max. Але перш ніж вдаватися до деталей, звернемо увагу на інформацію щодо технічної складової новинок, щоб мати уявлення про те, чим саме зможуть вразити користувачів купертинці.

Можливе технічне начиння Айфон 14

В мережі Інтернет шириться чимало цікавої інформації щодо технічних параметрів нової лінійки флагманів, зокрема вказується на наступне начиння:

  • 1-дюймовий дисплей в стандартній і Про-версії та 6.7” в Про Макс з частотою оновлення до 120 Ггц. Крім того, говорять про високу енергоефективність екрана та рівень яскравості 1600 ніт;
  • Найпотужніший процесор A16 Bionic від Apple. Чипсет буде не тільки максимально продуктивним, а й споживатиме менше енергії, аніж попередник;
  • 6 Гбайт оперативної пам’яті та операційна система iOS 16. Крім того, будуть доступні чотири версії вбудованої пам’яті – 128, 256, 512 Гбайт та 1 Тб;
  • Оновлений виріз у верхній частині екрана. Тепер він матиме вигляд капсули;
  • Триваліша автономна робота. Говорять про акумулятори на 3000 мА/г – для стандартної та Про-версії, а ось Про Макс скоріш за все обзаведеться акумулятором на 4000 мА/г, а може і більше;
  • Значно удосконалені фронтальна та основна камери. Остання, до слова, записуватиме відео з роздільною здатністю 8К;
  • Порт USB Type-C, захист від вологи та пилюки.

Ось і ключові параметри новинок, які очікуються, однак стовідсотково точні характеристики ми дізнаємося під час офіційної презентації.

Цінники нових Айфон 14

Якщо ввести в пошуковій системі запит на кшталт «айфон 14 ціна», пошуковик видасть чимало цікавої інформації. Проаналізувавши дані, можна вже зараз говорити про те, в яку приблизно суму обійдеться купівля того чи іншого девайса Епл.

Отож версія в мінімальній комплектації коштуватиме щонайменше 900 доларів, Pro-версія – від 1100 доларів, Pro Max від 1200 доларів.

До слова, новенький 14 iphone вже зараз доступний для попередньо замовлення. Зокрема, зробити це можна на сайті інтернет-магазину Tehnoezh за лічені секунди, вказавши своє ім’я та контактний номер телефону – це унікальна змога стати одним з перших щасливих власників “яблучного” флагмана.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024